Václav Matoušek – David Vávra – Martin Mlynarič – Jan Matoušek: ReKreace. Z historie a současnosti rekreačních vilových a vilochatových kolonií v okolí Prahy. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2025)
Recenze knihy Václav Matoušek – David Vávra – Martin Mlynarič – Jan Matoušek: ReKreace. Z historie a současnosti rekreačních vilových a vilochatových kolonií v okolí Prahy.