Marta Kolářová (ed.): Revolta stylem. Hudební subkultury mládeže v České republice.: Sociologické nakladatelství (SLON) + Sociologický ústav AV ČR, Praha 2011, 264 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2012)
A review of the book by Marta Kolářová.