Lenka J. Budilová: Dědická praxe, sňatkové strategie a pojmenovávání u bulharských Čechů v letech 1900-1950.: Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), Brno 2011, 268 s. - Fatková, Gabriela (Lidé města, 2012)
A review of the book by Lenka Jakoubková Budilová.