Thomas Hylland Eriksen: Etnicita a nacionalismus. Antropologické perspektivy.: Sociologické nakladatelství (SLON), Praha 2012, 352 s. - Šerá, Eva (Lidé města, 2012)
A review of the book by Thomas Hylland Eriksen.