Výstava "Vrba a Velikonoce" v Okresním muzeu v Lounech: (23. března - 2. května 1999) - Skružný, Ludvík (Lidé města, 1999)
Poutavě uspořádaná výstava Vrba a Velikonoce, na které se autorsky podílely pracovnice Okresního muzea v Lounech, přírodovědec Ing. Milena Poláková a archeoložka PhDr. Jiřina Štauberová, vznikla spojení sbírkového fondu jmenované okresní instituce s četnými zápůjčkami fotografií, dokumentů, prospektů i vlastních košíkářských výrobků z Městského muzea v Čelákovicích, které má samostatnou expozici čelákovického košíkářství, hrajícího v poslední třetině 19. a prvém dvacetiletí 20. století významnou roli v obživě obyvatel malého polabského městečka. Odtud putovalo čelákovické zboží nejen do Čech, ale i do mnohých evropských zemí.