Nejstarší kolky na území Českých zemí (1686-1854): 4. 9. - 4. 10. 1998, kaple. - Barhoňová, Vladislava (Lidé města, 1999)
V autorské spolupráci připravili Zuzana Holečková a Jiří Kořínek unikátní výstavu. V ní Numizmatické oddělení Národního muzea dalo poprvé nahlédnout do své rozsáhlé sbírky kolků. Muzeum tento unikátní soubor zakoupilo v roce 1936 od chebského rodáka Ladislava Hanuse, důstojníka kavalérie a od počátku století pražského poštmistra, sběratele. Sbírka kromě unikátního souboru kolků listinných obsahuje také kolky kalendářové, kolky z hracích karet i kolky novinové. Její součástí jsou také doklady o používání kolků na území bývalého Rakousko-Uherska od počátku kolkování, tedy od roku 1686, až do roku 1918.