Výstavy Národního muzea v Lobkovickém paláci v Praze: (leden - prosinec 1998) - Novotná, Hedvika (Lidé města, 1999)
Během více než 180 let existence shromáždilo Národní muzeum ve svých sbírkách nesmírně cenné předměty, mající často klíčový význam pro poznávání naší národní minulosti. Vzhledem k tomu, že jsou výstavní možnosti hlavní budovy Národního muzea omezeny, hledala se alternativní budova pro umístění expozice dokumentující české dějiny. Z různých návrhů byl vybrán Lobkovický palác na Pražském hradě.