Kultura jako ekonomický faktor: 6. Ekonomické fórum evropských regionů, Výmar, 3.-4. května 1999 - Kadeřábková, Jaroslava (Lidé města, 1999)
Kultuře jako ekonomickému faktoru bylo věnováno 6. Ekonomické fórum evropských regionů, které se konalo ve dnech 3. - 4. května 1999 v SNR, ve městě Výmaru ležícím v regionu Thuringia.