Dušan Třeštík: Mýty kmene Čechů (7.-10. století, Tři studie ke „Starým pověstem českým",: nakladatelství Lidové noviny, Praha 2003 - Bouzek, Jan (Lidé města, 2004)
A review of the book by Dušan Třeštík.