Židovská menšina v Československu ve dvacátých letech, (editorky B. Soukupová a M. Zahradníková),: Židovské muzeum, Praha 2003 - Matějček, Jiří (Lidé města, 2004)
A review of the book by Blanka Soukupová and Marie Zahradníková.