Jan Bouzek: Etruskové jiní než všechny ostatní národy,: Acta Universitatis Carolinae Philosophica et Historica, Monographia CLXI, 1-216, Karolinum, Praha 2003 - Cílek, Václav (Lidé města, 2004)
A review of the book by Jan Bouzek.