Martin Heidegger: Sebrané spisy, I. oddíl, svazek 8 Was heisst Denken?,: k vydání připravila Paola-Lodovica Coriando, Vittorio Klostermann, Frankfurt am Main 2002 - Novák, Aleš (Lidé města, 2004)
A review of the book by Martin Heidegger.