Peter Salner - Martin Kvasnica, Chatam Sofer Memoriál.: Zin Print, Bratislava 2002, 223 č. s., angl. resumé, černobílé fotografie. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2003)
A review of the book by Peter Salner and Martin Kvasnica.