Milan Kováč - Arne B. Mann (eds.): Boh všetko vidí. Duchovný svet Rómov na Slovensku.: (O del sa dikhel. Romano paťaviben pre Slovensko.) Chronos, Bratislava 2003, 346 s. - Moravcová, Mirjam (Lidé města, 2003)
A review of the book by Milan Kováč and Arne B. Mann.