Výstava „Starý židovský hřbitov" v kolínském muzeu - Turková, Miloslava (Lidé města, 2003)
Regionální muzeum v Kolíně uspořádalo v období od 7. listopadu roku 2003 do 28. března roku 2004 komorní výstavu fotografií s názvem „Starý židovský hřbitov". Rozsahem nevelká výstava velkoplošných barevných fotografií náhrobků ze starého židovského hřbitova v Kolíně byla instalována ve vstupní místnosti „Regionálního muzea Kolín" a vystavené fotografie byly doplněny o informace o vzniku a dlouhé historii kolínského židovského hřbitova. Kolínský „Starý židovský hřbitov'' leží v centru historického jádra města a jeho historie sahá do 15. století. Pohřbívalo se zde až do roku 1887, než začal být užíván nový židovský hřbitov na předměstí Kolína. Vedle „Starého židovského hřbitova" v Praze náleží k nejstarším židovským památkám u nás.