Milena Lenderová, Chytila patrola aneb prostituce za Rakouska i republiky.: Univerzita Karlova v Praze, Nakladatelství Karolinum, Praha 2002, 219 s. - Turková, Miloslava (Lidé města, 2003)
A review of the book by Milena Lenderová.