Acta Universitatis Carolinae - Philosophica et Historica 3 - 1997, Studia Ethnographica X.: Praha, Univerzita Karlova v Praze, Nakladatelství Karolinum 2000, 163 s., anglická resumé příspěvků, bibliografie ediční řady v letech 1972-1998. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2003)
A review of the book.