Staropražské Vánoce: Výstava v Muzeu hl. m. Prahy - Šťovíček, Jan (Lidé města, 2003)
V období od adventu 2002 do Hromnic 2003 (od 28. 11. 2002 do 2. 2. 2003) uspořádalo Muzeum hl. m. Prahy v Praze výstavu Staropražské vánoce, kterou připravil dr. Zdeněk Míka, CSc., jenž je též autorem katalogu.