Národnostní menšiny ve fotografii a dokumentech: 3. 12. 2002 - 13. 2. 2003, budova Magistrátu hl. m. Prahy - Procházková, Lucie (Lidé města, 2003)
Výstavu „Národnostní menšiny ve fotografii a dokumentech" uspořádal Magistrát hl. m. Eraby v rámci „Druhého setkání národnostních menšin" v Praze. Prezentace fotografií a dokumentů navázala na dvě předešlé (uskutečněné v roce 1998), jejichž záměrem bylo připomenout existenci národnostních menšin na našem území. Cílem pořadatelů všech těchto výstav bylo poukázat na fakt, že národnostní menšiny jsou pro naši společnost obohaujícím pcvkem, mohou přinášet ostatním důležité informace o své zemi a kultuře a prostřednictvím umění tak spoluvytvářet rovnoprávný vztah mezi lidmi.