Postavení romského nevládního sektoru z hlediska participace na životě občanské společnosti. : Beroun, 6.- 8. září 2002 - Procházková, Lucie (Lidé města, 2003)
Tento třídenní seminář uspořádalo Sdružení DŽENO (sdružení pro obnovu a rozvoj tradičních romských hodnot), v čele se svým předsedou Ivanem Veselým, který všechny přítomné přivítala stručně vysvětlil záměry a cíle tohoto setkání.