II. Antropologické symposium: Nečtiny u Plzně, 4. 7. - 5. 7. 2002 - Jakoubek, Marek (Lidé města, 2003)
Ve dnech 4. 7. - 5. 7. 2002 uspořádala Katedra sociální a kulturní antropologie Fakulty humanitních studií Západočeské univerzity v Plzni pod záštitou děkana na zámečku v Nečtinách druhý ročník antropologického symposia. Podobně jako během prvního setkání v roce 2000 byla i letos jeho účelem prezentace a diskuse nejširší problematiky soudobého českého antropologického myšlení.