Loutky ze sbírek Chebského muzea: 1. 12. 2000 - 7. 1. 2001, Chebské muzem - Humeníková, Eva (Lidé města, 2002)
Dne 1. prosince 2000 měla v Chebském muzeu vernisáž výstava nazvaná Loutky ze sbírek Chebského muzea.