Zdeněk Pinc o Janu Sokolovi : Se Zdeňkem Pincem 18. 4. 2001 rozmlouvali Jaroslav Novotný a Jakub Češka. - Novotný, Jaroslav; Češka, Jakub (Lidé města, 2002)
J. N. a J. Č.: Chceme Vás požádat o jakousi historii Vašeho vzájemného vztahu s Janem Sokolem s tím, že ta první konkrétní otázka by byla na Vaše první setkání...