Dopis redaktorovi Práce - Sokol, Jan (Lidé města, 2002)
Vážený pane šéfredaktore, Váš list otiskl dne 11. 12. t.r. článek, který se přímo dotýká mé cti. Váš redaktor, který mne předtím s dosti nejapnými omluvami navštívil, podal věc tak, jako bych ke svému (pozdnímu) titulu přišel neprávem či snad dokonce podvodem.