Smysl, mysl a smích - Sidonius,; Sakateka, (Lidé města, 2002)
Lustra tredecim iam peracta Falconis sapientiae veritatem per risus et gaudii explosiones quaerendam & revelandam, eamque ita inventam laetorum discipulorum multitudini multos per annos amplius in fortitudine spiritus valetudineque corporis docendam, exponendam, tradendam, praestandamque tamquam symbolum ex eorum laboratorio intellectuali recentem fragmentulum modestum Sidonius et Sakateka reverenter dedicare audiunt.