Marek Jakoubek – Vladimir Penčev: Češi a Slováci v Bulharsku. Příspěvky ke studiu české, slovenské a československé krajanské přítomnosti v bulharských zemích: Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), Brno 2022, 216 s. - Lančová, Tereza (Lidé města, 2023)
A review of the book by Marek Jakoubek and Vladimir Penčev.