Dušan Lužný: Náboženství a moderní společnost. Sociologické teorie modernizace a sekularizace.: Brno, Masarykova univerzita 1999 (6. sv. edice Religionistika), 184 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2001)
A review of the book by Dušan Lužný.