František Zich a kol.: Vytváření přeshraničního společenství na Česko-německé hranici.: Ústí nad Labem, výzkumný tým Sociologického ústavu AV CR v Ústí nad Labem 2000, 271 s. - Šťovíček, Jan (Lidé města, 2001)
A review of the book by František Zich.