Petra Lárišová: Židovská komunita v Bratislave v roku 1940. Historická demografia na základe sčítania l'udu.: Dokumentační středisko holokaustu, Bratislava 2000, 262 s. - Procházková, Lucie (Lidé města, 2001)
A review of the book by Petra Lárišová.