Parníkem po Praze, 135 let historie Pražské paroplavební společnosti : 19. června - 30. září 2000, Národní muzeum Praha - Segerová, Vendula (Lidé města, 2001)
Výstava byla věnovaná prezentaci dlouhodobé tradice osobní lodní dopravy v Praze a 135leté historii Pražské paroplavební společnosti (PPS).