Zuzana Beňušková a kolektiv: Tradičná kultúra regiónov Slovenska, prehl'ad charakteristických znakov.: Bratislava, Veda, vydavatel'stvo Slovenskej akadémie vied 1998, 262 s. - Kavinová, Alice (Lidé města, 2000)
A review of the book by Zuzana Beňušková.