Hans Maier: Politická náboženství. Totalitární režimy a křesťanství.: Překlad Klára Osolsobě. CDK (ve spolupráci s Křesťanskou akademií Řím), Brno 1999. 136 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2000)
A review of the book by Hans Maier.