Marie L. Neudorflová: České ženy v 19. století. Úsilí a sny, úspěchy i zklamání na cestě k emancipaci.: Praha, Janua 1999, 447 str. - Šťovíček, Jan (Lidé města, 2000)
A review of the book by Marie L. Neudorflová.