Masky, démoni, šaškové: 1. 4. - 31. 5. 1999, Přednáškový sál Lp - Barhoňová, Vladislava (Lidé města, 2000)
Autor výstavy: prof. PhDr. Ludvík Baran, DrSc., PhDr. Jitka, Staňková, CSc.; Výtvarná realizace: Jan Duspěva; Výstava fotografií a masek z let 1971-1998 byla v Lobkovickém paláci uspořádána ve spolupráci s magistrátem hl. m. Prahy, Ústavem pro etnografii a folkloristiku ČAV v Praze a Národopisnou společností.