Výstava „Zpět do Evropy" v Národním muzeu v Praze: 16. listopadu - 9. ledna 2000 - Chmelová, Martina (Lidé města, 1999)
Národní muzeum v Praze uspořádalo fotografickou výstavu Haymo Richtera na téma: ,,Zpět do Evropy - když se zhroutila železná opona". Prezentovala snímky od konce roku 1989 do 1991.