Mezinárodní konference Mosty k zítřku: Praha, 2. - 5. září 1999 - Henčlová, Magdalena (Lidé města, 1999)
Mezinárodní konference Mosty k zítřku se konala ve dnech 2. - 5. září 1999 v Národním domě na Vinohradech. Část zasedání proběhla na Židovské radnici a ve vzdělávacím centru v Maislově ulici. Setkání, na něž se sjelo na šest set lidí z celého světa, pořádala nezisková nevládní organizace Hidden Child, která je základnou evropských sesterských organizací a dalších skupin Židů, kteří přežili holocaust. Kromě toho vydává informační materiály pro školy, sponzoruje přednášející na celém světě, pomáhá organizovat lidi s podobným válečným osudem, pořádá takovéto mezinárodní sjezdy apod.