Svatební dojmy z roku 1908 - Květová, Radana (Lidé města, 1999)
Dopis Terezy Stieberové - roz. Tiché ze dne 7. 8. 1908 adresovaný sestře Hildě Hannauerové - odeslaný z Vlasatic na Moravě (u Moravského Krumlova, okr. Břeclav) do Prahy.