K. J. Obrátil: Kryptadia. Příspěvky ke studiu pohlavního života našeho lidu.: Franz Schindler (preface), Paseka, Praha - Litomyšl 1999, 450 s. - Bittnerová, Dana (Lidé města, 1999)
A review of the book by K. J. Obrátil.