Helena Nosková: Návrat Čechů z Volyně. Naděje a skutečnost let 1945-1954.: Ústav pro soudobé dějiny AV, Praha 1999, 164 s. - Bittnerová, Dana (Lidé města, 1999)
A review of the book by Helena Nosková.