Mezinárodní konference European Learning Network: Enterprise and innovation in deprived urban areas: sharing the European experience: (28. a 29. dubna 2005 v Masarykově koleji ČVUT, Praha) - Dohnalová, Marie (Lidé města, 2005)
Evropského projektu (2004–2007) se účastní města z pěti zemí (Amsterdam, Hamburg, Londýn, Miláno, Praha). Cílem je výměna zkušenosti ze sociálního podnikání a informací o formách sociálních podniků. V únoru se konala konference v Itálii (Miláno), kde jednotlivé země seznámily s analýzou situace v sociálním podnikání. Za Prahu a Českou republiku jsem vypracovala expertní analýzu, která byla prezentována.