Haldis Haukanes: Velká dramata - obyčejné životy. Postkomunistické zkušenosti českého venkova.: Sociologické nakladatelství (SLON), Praha 2004 - Turková, Miloslava (Lidé města, 2005)
A review of the book by Haldis Haukanes.