K věcem samým. Sborník Zdeňku Pincovi k šedesátým narozeninám.: připravili Josef Kružík, Jakub Marek, Jaroslav Novotný, Sára Ungárová a Richard Zika, Universita Karlova, Fakulta humanitních studií, Praha 2005 - Bouzek, Jan (Lidé města, 2005)
A review of the book by Josef Kružík, Jakub Marek, Jaroslav Novotný, Sára Ungárová and Richard Zika.