38th World Conference of the International Council for Traditional Music: (3. – 10. srpna 2005, Sheffield, Velká Británie) - Seidlová, Veronika (Lidé města, 2005)
Organizace ICTM (International Council for Traditional Music, původně International Folk Music Council) byla založena roku 1947 v Londýně a společně s americkou SEM (Society for Ethnomusicology) je největší etnomuzikologickou organizací vůbec. Její páteř tvoří studijní skupiny různého zaměření, které se každý lichý rok prezentují na světové konferenci ICTM a mezi tím pořádají svá vlastní setkání.