Zuzana Malinovská-Šalamonová: Román jako Mimesis a Mathesis (na príklade románovej tvorby Hervého Bazina).: Filozofická fakulta univerzity v Prešově, 2001 - Fulka, Josef (Lidé města, 2005)
A review of the book by Zuzana Malinovská-Šalamonová.