Třikrát Lakoff: George Lakoff a Mark Johnson: Metafory, kterými žijeme. (první vydání 1980, The University of Chicago Press; Metaphors We Live By Lakoff, Georg a Johnson, Mark), Host, Brno 2002. - Brabec, Jan; Svobodová, Marta; Krtilová, Kateřina (Lidé města, 2005)
Three reviews of the book by George Lakoff (and Mark Johnson).