Dana Bittnerová, Miriam Moravcová a kol.: Kdo jsem a kam patřím? Identita národnostních menšin a etnických komunit na území České republiky.: SOFIS, Praha 2005 - Heřmanský, Martin (Lidé města, 2006)
A review of the book by Dana Bittnerová and Mirjam Moravcová.