Noam Chomsky, Michel Foucault, Fons Elders: Člověk, moc a spravedlnost.: přel. O. Slačálek, doslov P. Barša a O. Slačálek, INTU, Praha 2005 - Sokol, Jan (Lidé města, 2006)
A review of the book by Noam Chomsky, Michel Foucault and Fons Felders.