Otázky neolitu a eneolitu našich zemí: (30. 10 - 2. 11. 2006, Hradec Králové) - Hroníková, Linda; Priorová, Petra (Lidé města, 2006)
Místem konání již 25. ročníku konference Otázky neolitu a eneolitu našich zemí se stala secesní budova Východočeského muzea v Hradci Králové. Hlavním pořadatelem byla Fakulta humanitních studií Univerzity Hradek Králové (FHS HK), katedra praktické a experimentální archeologie.