Kramářová J. (a kol.): (Ne)bolí. Vzpomínky Romů na válku a život po válce.: Praha, Člověk v tísni, společnost při ČT o.p.s., 2005 - Budilová, Lenka (Lidé města, 2006)
A review of the book by J. Kramářová.