Jaroslav Šebek: Mezi křížem a národem. Politické prostředí sudetoněmeckého katolicismu v meziválečném Československu.: CDK, Brno 2006 - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2006)
A review of the book by Jaroslav Šebek.